На прстиња

Се работи за мала реклама на летен камп за качување (некаде во светот) каде на малишаните им се овозможени мал милион начини како да се доближат и го засакаат овој спорт. Преку игри, тренинзи и забава, и водени од сертифицирани инструктори, па и на нас возрасните би ни било забавно. Штета што сме далеку од ова!