Ананаско смути со боровинки

Во оваа комбинација на смути, на вкус доминираше ананасот, а со боја секако превзема боровницата. Важно е да има шаренило за здравје! Освежителен пијалок со здрави перформанси за во летните денови…

 
 

Подготовка

1. Сите состојки се ставаат во блендер и се пасираат додека не се добие хомогена смеса.

2. Ние оставивме малку мента, гоџи и чиа за крајна декорација.  

3. На здравје смути!