Прва од серијалот All Mountain Xperience 2013

Прво видео од серијалот All Mountain Xperience 2013 во кој е планирано да се искачат највисоките врвови во Македонија. Со мене ( Александар Панајотов) беа Миле Младеновиќ и Александар Илиев.