Мини како кампер

Колку може да собере еден Мини Морис? Кога рекордот вика дека може да собере 28 флексибилни жени, зошто да не се искористи и како кампер. И тој има легитимно право, нели? Епа еве три нови варијанти на Куперот, сите пријателски настроени за уживање во природата во некои аутдор искуства.

Новата линија им содржи три варијанти меѓу кои и најмалиот луксузен кампер на светот, варијанта со мало шаторче на кров и караван. И сите три може супер да се најдат во агендата на оние со спортско-камперски ориентиран карактер.

 


Mini Clubvan Camper


 

 


Mini Countryman ALL4 Camp


 


‘Cowley Caravan’


 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија