Креативен појадок

Овесни снегулки со банана и гоџи бобинки

Еден малку поинаков појадок… кој пробал, не се покајал! 

 
 

Подготовка

1. Потопете ги овесните снегулки во млекото од бадеми и оставете ги одстојат 15-20 минути.

2. Додајте ја бананата и гоџи бобинките, попрскајте со малку мед одозгора и уживајте!

* доволно за 1 лице, се подготвува за 5 минути (без оние 20-тина минути додека овесните снегулки киснат во млекото од бадеми) 

Автор

Surovo i vkusno

Скопје

Македонија