6 дневна тура низ Македонија

Еве уште едно видео од нашите тури низ Македонија со група од Израел. Се посетија доста интересни места меѓу кој Пелистер, Дихово, Трпејца, Селце, Охрид, Галичица, Попова Шапка и многу други.