Препорачуваме!

Глобално “Surfari”: Сурферските локации на атлас

За сите оние кои сакаат длабоко да навлезат сурферскиот свет и да ги посетат најатрактивните сурферски локации низ светот. Книгата содржи детални мапи и дијаграми кои ќе ви го покажат патот и ќе ве подготват за она што следи. 

Сонот на секој сурфер е да сурфа на бранови на егзотични локации како Малдиви, Хаваи, Индонезија, Перу и Автралија. Оваа книга за сериозни сурфери “Global Surfari: The Complete Atlas” ви нуди доста исцрпни информации за тоа кои се фаворитите, легендарните и малку познатите места за сурфање, како и кои се условите за сурфање и многу други суштински детали.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија