8 дневна тура низ Македонија

Видеото е шорт приказ на тоа што се случуваше на една од нашите тури низ Македонија. Се возеше, пешачеше и уживаше на Попова Шапка, Маврово, Јабланица, Галичица, Мариово, Пелистер и на многу други места. Потрошените калории се надокнадуваа со вкусни традиционални јадења, пиво, вино и ракија.