ЕФЕКТОТ НА КОМБИНАЦИЈАTA НА ДИЕТА И ТРЕНИНГ ВО ТЕРЕТАНА ВРЗ ТЕЛЕСНАТА МАСА И СОСТАВОТ НА ТЕЛОТО

Тренинг, диета и тело

Текстот подолу е едно истражување кое го направив под менторство на
проф. д-р Даниела Шукова- Стојмановска