Слушалчиња за на тренинг

За многумина неопходниот елемент кој овозможува парцијално оттуѓување и пуштање на мозокот на пасиште за време на тренинг, џогинг, точак или што и да е кој џабе е ако го имаш ако вади тапа звук. Еве, малку аудио параферналии за квалитетни тренинг битови.

 

Monster iSport Intensity

Позитивна точка: Лесно адаптирање на било која ушна школка и остануваат во перфектната позиција дури и при акривностите со висок интензитет.

Линк

 

 

 

Bose SIE2i

Позитивна точка: Квалитет на звук што би го задоволило и најпрефинетото аудиоинжинерско уво.

Линк

 

 

 

 

Powerbeats by Dre

Позитивна точка: Јак бас и закачалки за уше.

Линк

 

 

 

 

 

 

 

 

Sony Waterproof Walkman Sports MP3 Player

Позитивна точка: Опремата што ви фали за пливање!

Линк

 

 

 

 

 

 

 

Jaybird BlueBuds X

Позитивна точка: Блутут

Линк

 

 

 

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија