Београд Велоград фест 2013

Нашите северни комшии изминатата недела за прв пат го организираа велосипедскиот фестивал Београд Велоград, кој помина одлично, фрлајќи ја целата енергија врз точакот како превозно средство, дел од секое општество, спортска параферналија, извор на насмевки и многу повеќе. Ѕирнете го официјалното видео и погледнете го тридневниот собир на кратко.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија