Дали би предизвикале 13 годишна девојка на бенч?

Маријана Наумова од Русија ги остави гледачите вџашени кога на свои 13 години успеа да дигне 109 килограми на бенч… (на настанот 2013 Arnold Classic на MHP power pitt)