инфографик

Одбери саглам патика за вежбање

Ако се думате за тоа какви патики да си купите во зависност од тоа што вежбате еве мала помош која може да ви ги скрати маките. Има и мал пасус за чорапите, кој што се можеби исто толку битни колку и патиките.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија