Урбани финеси од Скопје (видео)

Другари и другарки, еснаф души, градски луѓе и деца! Алал вера на иницијаторите и многу здравје на помагателите што го обединија секој здив од урбано Скопје и што успеаа да се з`гнат и да го кренат на нозе Скопје Street Festival. Екстра музика, работилници, графити и урбан спорт (она што нас нè интересира) беа само дел од милето на оваа must have за нашиот град манифестација. Тимот на k4t.mk беше на линија и со свое око и њух ви го доближува првото издание на Скопје Street Festival. Уживајте!

Галерија тука!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија