За сите газди на теретани и фитнес центри (задолжително)

Ако немате идеја за маркетинг, еве неколку брилијантни идеи, некои полесни, некои потешки за изведба, ама сите одлични во својата функција, да намамат некого токму кај вас. Има и идеи за маркетинг на јога центри.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија