Кажете му добро утро на телото

Тешко ви оди станувањето и се додека не го шмркнете првото кафе не ви се ни зборува. Оставете го стариот ритуал на станување и започнете нешто свежо и полно со енергија. 

Колку и да ви изгледа тешко, обидете се да го разбудите телото со неколку ефикасни и брзи вежби, другите работи ќе си дојдат сами по себе.

* не заборавајте да го отворите прозорецот за да влезе свеж воздух…