Помрднете се скалило погоре

Штета што во некои случаи мотивацијата се зајакнува или се појавува по лоши случки… Но подобро е некогаш да се појави отколку животот да ви помине во кукање и лично незадоволство. Нека ви бидат инспирација туѓите ”грешки”, бидејќи од нив побезболно се учи…