Кондиционо потковување за свадби

Големата фама околу свадбите се чини дека не стивнува… Па зошто тогаш да не се претставите во одлично светло (читај тело!), а притоа да набиете и кондиција за подолго ѕенѕање на свадбената журка?! Особено ако вие сте главниот лик во неа…