Македонски мерак vs. временска прогноза

Клипчево е снимено на некоја северна ледина на Галичник и тоа не порано од мајов, а може и јуни да е. Битно има снег, и кога мислите дека типчето се снима сам или бар со уште еден – двајца, ете ти ги цела тајфа на експлоатација.