Компилација од теренски вежби и тренинзи за фудбалери

Ова видео е само дел од мојата работа со фудбалери во тимови и индивидуално. Видеото е компилација од многу вежби кој редовно ги користам во моите тренинзи. 

Автор

Borce Lazarev

Скопје

Македонија