Tough Mudder 2013 (тизер)

Ако имате ураниумски погон, а немате доволно извоз на енергија, ивентите се присутни на скоро сите континенти.

Ако планирате да се пријавите, клик тука

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија