Квалитетно балканско загревање за вечерното финале

Ако не се наежите на макар и една секвенца од следниве 20 минути тогаш со сигурност не сте од тука!

 

Полуфинале од Купот на победниците на Куповите, сезона 1990/91, Јуп Хенкес кој денес ќе се опрости од фудбалот после феноменалната сезона како тренер на Баварците, тогаш исто така го водеше Баерн, но за противник го имаа најрасположениот балкански состав на сите времиња, Црвена Ѕвезда.

Прв меч, Олимписки стадион во Минхен, 10.04.1991 

 

Повратен дуел, Маракана во Белград, 24.04.1991

 

Денеска чекаме само добар фудбал!

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија