Техупо те монстер

Пред некое време имаше објавено снимки каде Посејдон беше на камера, различни од оние кога Одисеј си иде за Итака. Епа сеа и овие како епопејава ги филмувале, кратко ама исто така моќно.

13ти Мај, Техупо, Тахити, денот кога на Посејдон беше бесен, а сурферите се утепаа од јавање.

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија