Татковска љубов и палица за хокеј

Постои нешто што се вика врзување меѓу татко и син, а потоа постои и ова. Детенцето има многу талент и малку години, а таткото се решил за палица за хокеј. И овој ќе скија, па нормално.

Е сега, сериозно прашуваме: зар сте виделе нешто послатко од ова?

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија