100 замрзнати калории

Следат неколку фотографии од сладоледи или делчиња од сладоледи кои „тежат“ 100 калории.

Од другата пак страна, за да ги „изгорите” вкусниве другарчиња треба да возите точак, со нормално темпо некои 23 минути.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија