' ;
091RUNCrW

Македонија, Скопје

Sport DNK

Фотографии

Објави

091RUNCrW

091RUNCrW Скопје – Урбана Трчачка банда

091RUNCrW не е атлетски клуб, туку дружина во која делиме љубов, страст и поддршка за луѓето кои уживаат во трчање и ширење crewlove. Нашата цел не е да бркаме некое време или темпо како...