Umetnost na ziveenje Makedonija

Македонија, Скопје

Инфо

http://www.artofliving.org

Контакт

www.artofliving.org

Локација

Фотографии

Објави

Одбележан меѓународниот ден на Јогата во Македонија

Изминатата недела, (19 Јуни) во Скопје Сити Хол се одржа спектакуларен настан во повод обележувањето на Меѓународниот ден на јогата, под покровителство на Индиската амбасада за Македонија и Бугарија, а во организација на Уметност...