Bokserska federacija na Makedonija

Македонија, Скопје

Инфо

Св Климент Охридски бб пф. 231 Скопје 1000 Контакт 02-3122-340 02-3113-654 070-596-465

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Се одржа 7-то коло од бокс лигата “Баргала”

Во организација на Боксерската федерација на Македонија под спонзорство на А.Д. "БАРГАЛА" и техничка организација на Боксерскиот клуб "ШКЕНДИЈА БОКС" од ТЕТОВО на 05.10.2013 година се одржа седмото коло од БОКС ЛИГА "БАРГАЛА" на...