Squash Federation of Macedonia

Македонија, Скопје

Инфо

Контакт

Локација

Фотографии

Објави

Одржано седмото сквош првенство на Македонија

Во текот на викендот, од 3-5ти април, се одржа седмото сквош првенство на Македонија. Турнирот се одржа на терените на Сквош Центар во Скопје, со учество на 16 натпреварувачи. Првите натпревари беа во групна...

Известување за 7-мо првенство во сквош

Во координација со претседателот на Сквош федерација на Македонија, г-н Бојан Дуковски, ве известувамe дека седмото официјално првенство на Македонија во сквош ќе се одржи во „Сквош центар” во Скопје, во текот на првиот...

Четврти Куп на Македонија во сквош

Во текот на викендот, од 7-9ти ноември, се одржа четвртиот официјален Куп на Македонија во сквош. Турнирот се одржа на терените на Сквош Центар во Скопје, со учество на 17 натпреварувачи.

Шесто првенство на Македонија во сквош

Во текот на изминатиот викенд, од 4-ти до 6-ти април 2014г., се одржа шестото првенство на Македонија во сквош. Првенството се играше најпрво во групна фаза а потоа по куп систем, сé до финална...

Куп на Македонија во сквош 2013

Во изминатиот викенд, од 1-3ти ноември, се одржа третиот Куп на Македонија во сквош, на терените на Сквош Центар во Скопје, со учество на 12 натпреварувачи.

Р.Македонија

Државно првенство во сквош 2013

Во изминатиот викенд, од 5-7ми април, се одржа петтото официјално првенство на Македонија во сквош. Турнирот се одржа на терените на Сквош Центар во Скопје, во организација на Сквош федерацијата на Македонија.