Наслов

Види-вака: Топси Триоги Триатлон

Скопје го добива првиот триатлон натпревар кој ќе се одржи на 9 јуни, а стартот и целта на натпреварот „Топси Триоги Триатлон" ќе биде во Спортскиот центар Борис Трајковски

29 Мај 2019

За авторот