Видео тренинг

Американската женска фудбалска репрезентација си ја сфати озбилно работата за време на подготовката за светското фудбалско првенство што се одржа во Германија минатата година, на кое американките стигнаа до финалето кое заврши со резултат 2-2 против Јапонија, но пеналите пресудија со 5-3 во корист на Јапонките. Ова видео сведочи за напорната работа која ги однесе американките до финале. Со сигурност ќе се повтори видеото, а и тренинзите што ќе претходат на следното светско првенство на кое домаќин ќе биде  Канада во 2015 година.