Наслов

Јога на рентген

Одма да ви кажеме дека не ставиле некој јога практикант во џиновска рентген машина и го озрачиле само за вие да видите како изгледа „Поздравот на сонцето“ во негатив. Туку...

..се работи за многу добра анимација од луѓе кои што се специјализирани за медицински 3Д анимации, и толку добро е направено што се доловува пукањето на сите пршлени и истегнувањето на секое мускулче додека го будите вашето тело.

А, ако не сте го осетиле ова, не барајте повод да започнете, бидејќи јогата крие многу повеќе.

20 Февруари 2014

За авторот