Наслов

Високи штикли без црни чорапи...

Како што оди познатата на Конкорд само што овде рибата не е оди на суво по улици и нема црни чорапи, туку сериозно сурфа на црна штикла...

Девојката се вика Мауд Ле Кар и ние искрено цел ден би можеле да ја гледаме во вакво гламурозно издание.

Еве некоја фотка плус

03 Септември 2015

За авторот