THE CLASSIC ALPINIST

Наслов

Ули Штек - 82 за 62 епизода 2

Во првата епизода пуштена на Епик Тв пред една недела Ули зборуваше за стартот на неговиот овогодишен летен подвиг - качување на сите врвови на Алпите повисоки од 4000 метри за само 62 дена, каде тој и неговото другарче Михи користат само немоторизирани средства за транспорт меѓу дестинациите. Следи втората епизода од интересниот серијал насловен The Classic Alpinist...  

28 Декември 2015

За авторот