Пливачка Школа на Базен Аеродором

Наслов

УЧИМЕ ДА ПЛИВАМЕ И СЕ ЗАБАВУВАМЕ!

Дали ви е топло? Дали сте подготвени за летото?

Право време е да се разладите, забавувате и научите да пливате во пливачката школа на Базен Аеродром. Почнувајќи од 13 јуни (сабота) дојдете на отворениот базен Аеродром (поранешен Воен базен) подготвени со купачи, капа и наочари за пливање и пешкир и препуштете се на нашите тренери.

 

Одберете:

  • Пливање за деца (од 4 години), 12 часови, попусти за две или повеќе деца од исто семејство!
  • Пливање за возрасни (активна рекреација), 12 часови, пливајте во истиот термин со вашето дете со попуст!

Термини: од поденелник до сабота од 09-10 часот наутро или од 18-19 чaсот попладне.

За сите останати информации контактирајте не на тел. 071 318-548 (Зорица) и 071 358-254 (Јане) или побарајте не на Базенот Аеродором во еден од термините.

Се гледаме на БАЗЕН!

12 Јуни 2015

За авторот