Наслов

Скришни снимки од тренингот за баланс на Линдзи Вон

Стандардизирана шема на подготовки додека сме во очекување на големите скијачки настани зимава. Линдзи со нејзиниот тренер работат на тема баланс.

01 Октомври 2013

За авторот