Наслов

Скопје - Алп ду Ез - Скопје

15 луѓе, 2 комбиња, 1 автобус, 3 соби, 7 дена, 1 кокошка, 64 пива, 3 snowboard-a, 11 пара скии, 1 пешак, 4 кила кифлички, 1 роденден, -1 штака, +1 цимер, 16 греани вина, 1на светски најдолга стаза, сендвич со шпагети, прегорен фен, бојлер во спална соба, 1 шпил Set, неколку флаши ракија, нутела со brownie ..... и многу смеа. 

Видеото ни го испрати Андреј Гаштеовски кој заедно со неговата екипа беа на скијање на Алпи минатата година. Уживајте...

18 Јануари 2016

За авторот