Наслов

Скијање пудра на Шапка

Вчера, 03.02.2015 беше еден од најубавите денови на Попова Шапка оваа сезона. 

Погоре се прикажани две кратки возења надвор од стаза на Церипашина. Условите за возење и времето беа фантазија. Toa што во позадина се слуша е тоа што не движи - Тик-так, тик-так...

04 Февруари 2015

За авторот