Наслов

Скајдајвинг еден на еден

Чисто да си знаете како би ви изгледала фацата кога би се решиле за скајдајв, башка и најверојатно тоа ќе ви биде вокабуларот со кој ќе го пцуете инструкторот кој ве лета, ама сигурно нема да ви се налути...

25 Ноември 2014

За авторот