Наслов

Синхронизирано мечтаење

Жизела Паулидо и Паула Новотна е дуото кое моментално праи парче во доменот на кајтсурфингот (сурфање со параглајдерче), а сериозно може да ви направат парче и во вашите мечти, синхронизирано. Уживајте, летото пристигна. 

19 Јуни 2015

За авторот