Наслов

Шаолин монкови од Македонија- потсетување

Потсетување на краткиот документарен филм за Шаолин монковите од Македонија со Душан Петковски и Петар Гризо кој пред помалку од една година беше претставен на македонската јавност, во септември се очекува да биде објавен вториот дел од оваа монк прикаска..

09 Јули 2014

За авторот