Понеделничка доза адреналин

Наслов

Перфектниот лет - епизода #1

Мала елитна група на екстремни спортисти прават серија од осум мини епизоди наречена „Перфектниот лет“ - The Perfect Flight во која комплетираат летови со летачко одело на осум исклучително интересни и опасни локации на земјава. Од сега па во наредните два месеци на karas4training.com, понеделничко дигање на адреналин, за да тргне неделата.

01 Декември 2013

За авторот