Наслов

Опа-иха на лонгборд

Девојката се вика Ана Марија Сузано, доаѓа од Бразил, а нејзиниот тренинг си го покжаува своето владеење на лонгбордот. Искрено, уште само место рокчево во позадина да додаделе нешто нашко во седум осмини...

01 Декември 2014

За авторот