#SKMtogether

Наслов

Насмевки и љубов на Виз Ер трката на 5 километри

И покрај немилите настани поради кои Скопскиот маратон оваа година беше на жалост откажан, луѓето после неколку месеци масовно одговорија на потребата на еден ваков спортски настан во нашата држава преку учество во ревијалната трка на пет километри која се одржа низ улиците на Скопје. Чиста петка за Виз Ер Скопски Маратон, чиста петка за сите учесници кои ги имаше во одличен број.

22 Септември 2015

За авторот