Наслов

МТБ патеката што ќе се вози на Олимпијада во Рио 2016

Дизајнерот на стазата за планински велосипедизам што ќе се вози на Олимпијадата наредна година во Рио состави видео со најинтересните сегменти на кои ќе се натпреваруваат велосипедистите. Погледнете и оценете дали ќе биде доволно интересно... 

07 Септември 2015

За авторот