Наслов

Мраз душа нема

Crashed Ice е натпревар во кои учесниците се тркаат лизгајќи на мраз на одредена удолна патека. Од шампионатот оваа година ја најдовме оваа компилација на најдобрите натпреварувачи кои го кршат мразот, буквално. Ама мраз душа нема, или газ беше?

22 Април 2015

За авторот