Наслов

Македонската параглајдинг приказна

ИКАРО се бренд на параглајдери кои нивната нова линија на параглајдери, освеженото лого и новиот вебсајт решија да го претстават преку рекламче насловено „Македонската приказна”. 

23 Септември 2015

За авторот