ПДФ Брошура од ФПСМ

Наслов

Движење низ планина во зимски услови

Одлично изработена брошура на ФПСМ (ФЕДЕРАЦИЈА НА ПЛАНИНАРСКИ СПОРТОВИ ВО МАКЕДОНИЈА) која многу ќе ви помогне околу подготовката, правилата и опасностите при движење низ планина во зимски услови. За брошурата кликнете на сликата!!

23 Декември 2016

За авторот