Наслов

Дриблинг ѕверови пуштени од ланец

Кога ќе споиш издржливост, сила, креатива, прецизност, брзина, кординација и баланс, и кога си пратил некого по "вода" со твојата телесна уметност и сето тоа дрско го изведеш пред милиони гледачи те викаат ѕвезда или ѕвер. И едното и другото се на Ѕ. Уживајте во 17 минути концентриран дриблинг!!

27 Февруари 2015

За авторот