Наслов

Бугарска банда на јапонска пудра

Минатата сезона група од осум бугарски скијачи спакувале куферите и стегнале новчаник за искуството наречено Џапау. Повеќедневно скијање во скогаш длабоките шуми на Хокаидо скоцкани во помалку од 5 минути. Уживајте...

11 Април 2016

За авторот